Fixed – Package Deployer (USD) not connecting to CRM Organization

Hi, while trying to set up USD in the Dynamics 365 Online environment

We were facing the issue with the USD’s Package Deployer, after login, it was showing the Organizations but on trying to connect to them, it was again taking back to the login screen.

This was because we were using below old version of the Package Deployer

Dynamics365-USD-2.2.0.755-PackageDeployer

To get it working as suggested by Microsoft we had to update the registry and add the following key – “SchUseStrongCrpto

This makes the .NET application, in our case, the older version of the Package Deployer to use TLS 1.2 required for connecting to Version 9.0 of Dynamics 365.

After making the registry change, we were able to move forward.

We will not be facing the same issue with newer version of USD

https://community.dynamics.com/365/customerservice/b/unifiedservicedeskblog/posts/unified-service-desk-4-1-general-availability

Hope it helps.

You don’t have permission to access any of the organizations in the Microsoft Dynamics CRM Online region that you specified error in USD Client Application

Recently after upgrade to version 9.1 and USD 4.0, some of the users started getting the below error while trying to login into the USD Client Application.

You don’t have permission to access any of the organizations in the Microsoft Dynamics CRM Online region that you specified. If you’re not sure which region your organization resides in, choose “Don’t know” for the CRM region and try again. Otherwise check with your CRM administrator.

They were able to login to Dynamics 365 CE through browser though.

Eventually turned out that few of the sites (url(s)) were getting blocked because of the network policy on the agent’s machine. Allowing those sites resolved the issue.

Hope it helps..