The ‘label’ attribute is not declared error while importing solution in CRM 2011

Hi,

We got this “The ‘label’ attribute is not declared” while importing one of our solutions in CRM 2011. It gave the following details for the error

ame” /><attribute name=”parentcustomerid” /><attribute name=”telephone1″ /><attribute name=”emailaddress1″ /><attribute name=”statecode” /><order attribute=”fullname” descending=”false” /><link-entity name=”postfollow” from=”regardingobjectid” to=”contactid” alias=”aa”><filter type=”and”><condition attribute=”ownerid” operator=”eq-userid” /></filter></link-entity><attribute name=”contactid” /></entity></fetch></fetchxml><LocalizedNames><LocalizedName description=”Contacts I Follow” languagecode=”1033″ /></LocalizedNames><Descriptions><Description description=”Contacts that you follow.” languagecode=”1033″ /></Descriptions></savedquery></savedqueries></SavedQueries><Visualizations><visualization><savedqueryvisualizationid>{889CE563-1263-E211-8BE5-984BE17C6693}</savedqueryvisualizationid><datadescription><datadefinition><fetchcollection><fetch mapping=”logical” aggregate=”true”><entity name=”contact”><attribute groupby=”true” alias=”_CRMAutoGen_groupby_column_Num_0″ name=”address1_city” label=”City” /><attribute alias=”_CRMAutoGen_aggregate_column_Num_0″ name=”fullname” aggregate=”countcolumn” /></entity></fetch></fetchcollection><categorycollection><category alias=”_CRMAutoGen_groupby_column_Num_0″><measurecollection><measure alias=”_CRMAutoGen_aggregate_column_Num_0″ /></measurecollection></category></categorycollection></datadefinition></datadescription><presentationdescription><Chart Palette=”None” PaletteCustomColors=”149,189,66; 197,56,52; 55,118,193; 117,82,160; 49,171,204; 255,136,35; 168,203,104; 209,98,96; 97,142,206; 142,116,178; 93,186,215; 255,155,83″><Series><Series ChartType=”Bar” IsValueShownAsLabel=”True” Color=”purple” BackGradientStyle=”TopBottom” BackSecondaryColor=”112, 142, 50″ Font=”{0}, 9.5px” LabelForeColor=”59, 59, 59″ CustomProperties=”PointWidth=0.75, MaxPixelPointWidth=40, DrawingStyle=Wedge”></Series></Series><ChartAreas><ChartArea BorderColor=”White” BorderDashStyle=”Solid”><AxisY LabelAutoFitMinFontSize=”8″ TitleForeColor=”59, 59, 59″ T

We saw one attribute tag with label attribute in it. Removing the label attribute and importing the solution back resolved the issue.

Hope it helps


Author: Nishant Rana

I love working in and sharing everything about Microsoft.NET technology !

3 thoughts on “The ‘label’ attribute is not declared error while importing solution in CRM 2011”

Share your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s